HAUS Lancarkan Kempen Promosi Korban Perantau Istimewa Buat Rakyat yang Ingin #MenangBersama

promosi korban perantau
Share
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Assalamualaikum semua.. KL nak mulakan penulisan kali ni dengan Promosi Korban Perantau yang menawarkan potongan harga sehingga RM118 bagi produk-produk HAUS yang terpilih sepanjang Julai 2021. Suka tak?

Siapa tak suka sale kan.. KL dulu masa kerja auditor, siap buat kalendar dengan kawan-kawan simpan tarikh sale kat Sogo tu! Perempuan dengan sale, macam tulah…

Mungkin Promosi Terakhir

promosi korban perantau
Promosi Korban Perantau

Untuk menenangkan hati pencinta-pencinta kosmetik yang sedang gusar dengan angka positif kebelakangan ni kan…. KL pun cakap kat team HAUS why not kita surprisekan dengan sale kaw kaw yang tak masuk akal. Dannn…… Sale ni u all takkan dapat lagi lepas ni, KL bagi sekali jer!

Kenapa KL bagi sale kaw-kaw kali ni  adalah sebab.. Lepas ni KL ingat nak tukar strategilah. Sebagai peniaga, kita kena proaktif dan kreatif. Tak bolehlah duduk diam dan buat benda yang sama je selama-lamanya.

Dengan itu… KL umumkan mungkin ini kali terakhir u all nampak promosi di HAUS sebab lepas ni KL akan go for normal price sahaja. Memang seronok buat promosi, tapi KL rasa takda thrill, takda cabaran dalam closing.

Perkara ini KL nak terapkan dalam diri setiap HAUS Guardian iaitu proaktif dan berdepan menghadapi cabaran. KL taknak seller selesa menjual harga promo dan customer pulak selesa membeli harga promo jer. Kalau selama-lamanya bergantung kepada harga promo, industri kosmetik tempatan susah nak membangun dan berdiri sama tinggi dengan jenama antarabangsa.

Perjalanan kita masih jauh tapi KL percaya kita sedang berada di landasan yang betul dan menuju ke situ. KL tengah daki satu persatu anak tangga ni sambil pegang tangan seluruh team. Hanya yang betul-betul serius dan komited akan berjaya, insya-Allah.

Promosi Korban Perantau dari HAUS

Tanpa membuang masa, KL kongsikan Promosi Korban Perantau istimewa dari HAUS. Kenapa istimewa, sebab KL nak belanja u all jimat sehingga RM118 memandangkan sekarang semua orang sedang berkorban duduk di rumah, raya macam tak raya, tak balik kampung, ada yang tak jumpa keluarga sendiri, dan macam-macam lagi..

KL doakan agar semua terus kuat, KL sendiri pun sedang struggle berjimat cermat sebab KL bertanggungjawab ke atas hampir 100 orang pekerja, keluarga, dan ramai lagi yang memerlukan KL. Insya-Allah, semoga urusan kita semua dipermudahkan..

promosi korban perantau
Best Lipmatte Ever – JIMAT RM58
promosi korban perantau
Best Lipstick Ever – JIMAT RM118
promosi korban perantau
Let’s Makeup – JIMAT RM45
Promosi korban perantau
Zero Jerawat Skin Repair – JIMAT RM54
promosi korban perantau
Zero Jeragat Skin Repair – JIMAT RM51
promosi korban perantau
Aaaaa first time KL buat sale macam ni untuk exclusive range BOA kesayangan KL niiii… Alahaii rugi sangat tak grab! – JIMAT RM75

Kat Mana Nak Beli? Sampai Bila?

Jangan risau.. U all boleh dapatkan promosi special ni di website rasmi HAUS atau ejen HAUS Guardian yang sah dari seluruh Malaysia, dan ada juga di Brunei, Singapura dan Indonesia.

Mungkin KL boleh listkan untuk u all senang decide kat mana nak dapatkan ikut platform yang u all selesa.

  1. Website www.hauscosmetics.com.my
  2. Website www.hauscosmetics.com
  3. Shopee HAUS Cosmetics MY Official Store
  4. Grab Mart seluruh Malaysia
  5. Panda Mart seluruh Malaysia
  6. Ejen HAUS Guardian dari seluruh Malaysia, Brunei, Singapura, dan Indonesia.

Grab Sebelum Terlambat

Promosi Korban Perantau ni KL adalah special untuk bulan Julai 2021 sahaja, insya-Allah.. Sah sehingga 31 Julai 2021. KL sedang pertimbangkan untuk stop any promo lagi after this sebab KL nak fokus kepada pembangunan jenama HAUS ke peringkat global.

Nak tengok perkembangan KL (i mean latest update, KL dah cukup kembang, now dalam usaha gaya hidup sihat) bolehlah follow akaun sosial media KL di Facebook, TikTok, Instagram, dan YouTube Eiyma Jalil.

Siapa lambat KL tinggal jer. Assalamualaikum!

Love, KL.

Eiyma Jalil
Eiyma Jalil

CEO dan Director R&D di GIM Cosmetics Sdn Bhd. Obses untuk melihat wanita tampil cantik tanpa mengira warna kulit.

Comments

KL banyak kongsikan tips bisnes di channel Telegram.

Klik je butang kat bawah yer!

Article